Een duurzame isolatie voor een bewuster verbruik

Verbouwingen Souffriau - Isolatie

Heeft u vragen over isolatie? In Galmaarden kan u daarvoor terecht bij Verbouwingen Souffriau. Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in alle renovatieprojecten.

Plaatsing van binnen- en buitenisolatie

Door de nieuwe regelgeving moeten binnenkort alle woningen en appartementsgebouwen verplicht voorzien zijn van isolatie. Wacht dus niet te lang, en contacteer Verbouwingen Souffriau voor uw binnen- en buitenisolatie van dak en gevel. Wij hebben een jarenlange ervaring met alle vormen van isolatie voor verbouwingen en renovatie en kijken graag samen met u na wat de beste toepassing is voor uw project.

Kwaliteitsvolle isolatiematerialen

Bij de plaatsing van isolatie is het belangrijk dat u kiest voor hoogwaardige materialen. Verbouwingen Souffriau plaatst zowel glaswol als PUR-isolatie. PUR-super is een uniek isolatiemateriaal dat in vloeibare vorm wordt aangebracht en binnen enkele seconden stolt en dus verhardt. Dankzij de vloeibare structuur vult het alle gaten vlot op en kan een naadloze overgang verzekerd worden. Hierdoor gaat er geen warmte meer verloren en dat heeft een positief effect op uw maandelijkse energiefactuur.

Wist u dat Verbouwingen Souffriau ook topkwaliteit levert in dakwerken, gevelwerken en plaatsing van ramen en deuren? Bekijk zeker onze realisaties, contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Wij maken voor u graag een gedetailleerde, gratis offerte op.