Gevarieerde vloerwerken voor een waterpas resultaat

Verbouwingen Souffriau - Vloerwerken

Verbouwingen Souffriau heeft in 25 jaar tijd een mooie reputatie uitgebouwd in uitmuntende vloerwerken in Galmaarden en omstreken. Ontdek de realisaties en u weet meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

Vloerwerken bij verbouwingen en renovatie

Wij voeren uitgekiende vloerwerken uit bij particulieren, bedrijven en in handelszaken. Eerst komen we ter plaatse om samen met u alles grondig te overlopen en op basis hiervan een gedetailleerde offerte uit te werken. Wij meten de ruimte heel minutieus op, stellen u verschillende mogelijkheden voor bij de renovatie van uw vloer en peilen naar uw voorkeuren. Zo kunnen we een voorstel uitwerken dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Van tegels tot laminaat

Het gamma in mogelijke vloeren is eindeloos. Wij helpen u graag op weg zodat u het bos door de bomen blijft zien. Wij plaatsen zowel vloeren als wandtegels en ook voor parket of laminaat kan u bij ons terecht. De keuze van een vloer is heel persoonlijk want tenslotte wilt u er nadien jaren geniet van hebben. En u wenst ook liefst een onderhoudsvriendelijke vloer. Wij werken samen met enkele leveranciers die ook gekend zijn omwille van hun kwaliteitsmaterialen en geven u graag de kans om ter plaatse in de toonzaal een kijkje te nemen van wat de mogelijkheden en eventuele combinaties zijn. Vertrouw op onze jarenlange ervaring én ons professioneel advies.